Спорт

Милојевић после победе над Спартаком: Доста тога је добро функционисало

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над суботичким Спартаком (3:1) да је доста тога добро функционисало у игри његових изабраника
Милојевић после победе над Спартаком: Доста тога је добро функционисало© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Звезда је против екипе из Суботице остварила трећи тријумф у припремном периоду, а тренер црвено-белих задовољан је приказаним.

"Било је ово више од пријатељске утакмице. Заиста као да је била првенствена провера. Спартак је добар противник, али смо покушавали да све оно с тренинга имплементирамо на терен и могу да кажем да ме радује што препознајем те елементе", рекао је Милојевић, а преноси клупски сајт.

Стратег Звезде сматра да су мечеви против Спартака и предстојећа против Лучана прави приказ онога што црвено-беле очекује у наставку шампионата.

"Недостаје нам свежине, јер смо у пуном напору, али и она ће доћи. Сад су нам битнији неки други елементи и могу да кажем да је данас доста тога добро функционисало. Убрзо нас чека нова провера против Младости из Лучана, и то су утакмице какве можемо очекивати у првенству", рекао је после утакмице Милојевић.

Осврнуо се тренер Звезде и на рад на припремама и истакао да су оне веома напорне за играче.

"Циљ је да радимо на физичкој спреми, али већ сада и на неким додатним елементима. Желимо да будемо максимално спремни за пролећни део сезоне. Наравно, водимо рачуна и о тактичким финесама", закључио је Милојевић.

image