Спорт

Мелоун љут због Ембидовог "бежања": НБА лига то мора да испита

Кошаркаши Денвера савладали су Филаделфију 111:105 у ноћи између суботе и недеље, а упркос новом "трипл-даблу" Николе Јокића, главна тема након сусрета је одсуство са меча Џоела Ембида
Мелоун љут због Ембидовог "бежања": НБА лига то мора да испита© Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Актуелни МВП НБА лиге поново је пропустио меч против Нагетса у Денверу, где није наступио већ више од четири године, а због свега тога реаговао је и тренер НБА шампиона Мајкл Мелоун.

Ембид је "у цивилу" гледао меч у Денверу због наводне повреде колена, а Мелоун је био због тога разочаран.

"Осећам да је дошло до разочарања када смо сазнали да Џоел Ембид не игра... Изашао сам на клупу два минута до краја загревања, хватао сам момке и говорио сам им - 'без разочарања'. Арон Гордон је био као 'о чему причаш?' Рекао сам, 'Ембид не игра'. Наши играчи нису знали и били су на терену на загревању. Срећни смо што смо изашли одавде са победом", рекао је Мелоун на конференцији за медије.

Он је гледао меч Филаделфије и Индијане у ком је Ембид доживео повреду, али му је било чудно због чега су Севентисиксерси најављивали његов наступ, да онда наједном не би могао да наступи.

"Не знам како од тога да будеш активан, доступан, до тога да не играш. Сигуран сам да ће лига учинити све што треба, јер се то 'критикује'", подвукао је Мелоун.

image