Спорт

Обрадовић: Идемо у Монако са највећим амбицијама

Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да црно-бели иду са највећим амбицијама на меч против Монака у 24. колу Евролиге
Обрадовић: Идемо у Монако са највећим амбицијама© Dusan Milenkovic/ATAImages

Утакмица између Монака и Партизана биће одиграна у среду од 19 сати.

"Свесни смо квалитета Монака, играли смо против њих, али идемо са највећим амбицијама. Морамо да одиграмо најбоље што можемо. Знамо колико су важни сви мечеви до краја Евролиге, али идемо из утакмице у утакмицу, у овом тренутку је то Монако. Очекује нас тешка утакмица, али мислим да морамо да имамо највећу могућу амбицију", рекао је Обрадовић на конференцији за медије у Београду.

Монако се налази на шестом месту на табели Евролиге са 13 победа и 10 пораза, док је Партизан на десетој позицији са скором 12/11.

Кошаркаши Партизана су петог децембра прошле године у Београду победили Монако после продужетка резултатом 89:85 у утакмици 12. кола Евролиге.

"Била је занимљива утакмица и прошле године са њима, а и ова коју смо играли у првом делу. Може да буде различита од претходних с обзиром да они имају могућност да играју са четири мала играча или са три висока, понекад и са четири где у одбрани користе преузимање... То су све ствари на које морамо да реагујемо у току утакмице", рекао је тренер Партизана.

"Имали смо у последњим утакмицама одличне моменте, имали смо и лоше, тако да су то неке ствари које су врло битне када се прича о тој или било којој следећој утакмици", додао је Обрадовић.

Партизан ће у 25. колу Евролиге у петак играти у Болоњи са екипом Виртуса.

image