Спорт

Обрадовић: Вратили смо се захваљујући енергији играча и подршци са трибина

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после победе над Жалгирисом (81:72) да се његова екипа после лошег старта вратила захваљући енергији играча и подршци са трибина
Обрадовић: Вратили смо се захваљујући енергији играча и подршци са трибина© Dusan Milenkovic/ATAImages

Кошаркаши Партизана савладали су, после преокрета, Жалгирис са 81:72 у 23. колу Евролиге.

"Верујем да смо победили добар тим, нашли смо начин да се вратимо и захваљући енергији и подршци са трибина, успели смо да добијемо важну утакмицу. Хвала навијачима на феноменалној подршци, без њих све ово не би имало смисла", рекао је Обрадовић.

Тренер црно-белих је похвалио Пи-Џеја Доужера, који је постигао 23 поена на овом мечу.

"Пи-Џеј је играо 27 минута, одиграо је изванредну утакмицу. Решавао је ситуације у преузимању, у принципу изванредан меч. Покушавали смо да одиграмо агресивно, натерали смо их на грешке. И ми имамо великих број изгубљених лопти. Били смо спремни за зонски пресинг, али мање-више све оно што смо знали и у припреми утакмице", додао је Обрадовић.

На крају је рекао како ће тећи припреме за дерби са Звездом у недељу.

"Биће нам потребна другачија енергија у односу на претходни меч који смо играли пре 20 дана. Играчима сам рекао да се одморе, у петак имају тренинг. Видећемо ко има највеће оптерећење. Одрадићемо један пристојан тренинг и покушати да се што боље спремимо."

image
VV inauguration
banner