Спорт

Вини ишчупао бод са "Местаље", судија "отео" победу Реалу

Фудбалери Валенсије и Реала одиграли су 2:2 у дерби мечу шпанске Ла Лиге. "Слепи мишеви" имали два гола предности, али је Винисијус са два поготка донео бод екипи Карла Анчелотија. У последњим тренуцима меча Белингем постигао погодак, али је судија у међувремену свирао крај утакмице
Вини ишчупао бод са "Местаље", судија "отео" победу РеалуGetty © Aitor Alcalde

Мало је недостајало да Валенсија нанесе Реалу тек други пораз у Ла Лиги ове сезоне, али је сјајни Бразилац надоместио заостатак и донео бод "краљевском" клубу.

"Слепи мишеви" су одлично отворили дуел на "Местаљи" и головима Дура у 27. и Јаремчука у 30. минуту дошли до велике предности против Реала.

Ипак, у финишу првог дела Вини јуниор смањио је резултат, а онда је у 76. минуту донео и изједначење, испоставиће се и бод својој екипи.

У надокнади времена, главни судија меча показапо је на пенал за Валенсију, али је после прегледања снимка поништио своју одлуку.

Судијска надокнада је продужена, а онда шок - Реал је извео последњи напад, Белингем постигао погодак, али је пре његовог ударца судија Хесус Хил Манцано одсвирао крај меча и тако "отео" победу гостима из Мадрида.

Реал је и даље убедљиво први на табели шпанског шампионата са 66 освојених бодова - седам више од Ђироне и девет од Барселоне.

Ђирона у недељу гостује на Балеарским острвима код екипе Мајорке, док Барсу очекује још један дерби дуел овог кола - биће гост код Атлетика у Билбау.

image
VV inauguration
banner