Спорт

Kалулу: Сами против свих - навијачи су нам потребни више него икада!

Фудбалер Партизана Алдо Kалулу, стрелац у ремију против Црвене звезде у 172. "вечитом" дербију, рекао је да су њему и саиграчима потребни навијачи на свакој утакмици до краја првенства јер су "сами против свих"
Kалулу: Сами против свих - навијачи су нам потребни више него икада!Getty © Srdjan Stevanovic

Партизан је ремијем на "Маракани" задржао бод предности у односу на Звезду на челу табеле Суперлиге Србије.

"Био је ово мој други дерби откад сам дошао. Били смо добри и поред тога што смо први примили гол, брзо смо реаговали и изједначили пре краја полувремена", анализирао је дерби Калулу и наставио:

"У другом полувремену покушали смо да нападнемо и то смо и успели. Ипак, после црвеног картона, било је много теже, али дали смо срце и све од себе за Партизанов дрес. Отишли смо са 'Маракане' са нерешеним резултатом, имамо бод предности и морамо да останемо фокусирани на оно што је пред нама", рекао је повремени репрезентативац Демократске Републике Kонго, а преноси сајт Партизана.

Бивши фудбалер Лиона и Базела рекао је да је било тешко бранити се у финишу меча са играчем мање.

"Сигурно да је много теже бранити се са 10 играча него са 11, али мислим да смо били добри. Наравно, било је много центаршутева, много прилика за ривала, али, на крају, резултат је 2:2 и ми смо задовољни", додао је Kалулу.

Одушевљен је подршком "гробара".

"Драго ми је да сам их видео у толиком броју. Потребни су нам јер смо сами против свих. Надам се да ће доћи и на утакмице код куће. Морам да поновим, потребни су нам више него икада", каже Kалулу.

Kрилни нападач Партизана верује у освајање титуле првака Србије.

"Настављамо да идемо напред, гледамо у трофеј, а не оне који су иза нас", истакао је Kалулу.

image