Спорт

Алкараз након победе над Марошаном: Био сам нервозан, морам да будем бољи

Шпански тенисер Карлос Алкараз, изјавио је након пласмана у четвртфинале Индијан Велса, да је био нервозан у дуелу са Марошаном из Мађарске
Алкараз након победе над Марошаном: Био сам нервозан, морам да будем бољиGetty © Matthew Stockman

Алкараз се пласирао у четвртфинале Мастерса у Индијан Велсу, пошто је у осмини финала победио Мађара Фабијана Марошана 6:3, 6:3.

Меч је трајао један сат и 16 минута, а био је то други међусобни дуел шпанског и мађарског тенисера. У првом је славио Марошан.

"Био сам нервозан пре меча, нећу да лажем. Није лако играти против некога ко вас је победио. Сећам се да тог пута нисам имао могућности да било шта урадим и да је било тешко суочити се са овим сусретом. Тако да сам заиста задовољан како сам урадио посао. Почео сам одлично, наметнуо сам свој стил и знао сам шта треба да радим, боље него у Риму", рекао је Алкарас после меча.

Алкараз ће у четвртфиналу Индијан Велса играти са победником меча између Немца Александра Зверева и Аустралијанца Алекса де Минора.

"Мислим да сам направио неке грешке које нисам желео и то је оно што ћу морати да поправим у следећем мечу, без обзира ко ће ми бити противник", поручио је Алкарас.

Шпанац брани титулу на Мастерсу у Индијан Велсу, пошто је прошле године у финалу победио Данила Медведева 6:3, 6:2.

image