Спорт

Павловић: Тим смо и кад побеђујемо и кад губимо, одужићемо се навијачима

Српски дефанзивац Страхиња Павловић, изјавио је на конференцији за медије, дан након пораза Србије од Бразила, да су пред "орловима" две изузетно битне утакмице у којима морају показати тимски дух и остварити повољне резултате

Србија је у четвртак поражена од Бразила са 2:0 у првом мечу на Мундијалу у Катару.

Штопер "орлова" Страхиња Павловић изјавио је да селектор није био најсрећнији, али да је репрезентацији потребна само позитивна енергија.

"Сигурно да селектор није био најсрећнији због пораза, он воли да побеђује као и сви ми. Имамо времена да анализирамо тај меч до Камеруна, сада је потребна само позитивна енергија, имамо још два меча и важно је да прођемо групу", рекао је Павловић.

Српски фудбалер додао је да ће се репрезентативци одужити навијачима који су у великом броју дошли у Катар да их бодре.

"Подршка коју смо имали, много нам значи, чули смо их и кад смо губили 2:0. Борићемо се за њих и за наше навијаче широм света. Пуно нам значи подршка која долази са свих страна."

Павловић је истакао да је без обзира на меч са Бразилом, Србија још увек у игри за пролаз у наредну фазу.

"Проблем против Бразила били су јачи уласци у дуеле, фалили су. Свесни смо свега, знамо шта морамо да радимо. Нисмо били на свом нивоу, али вратићемо се. Даћемо све од себе да победимо Камерун и Швајцарску и прођемо у нокаут фазу такмичења", закључио је Павловић.

image
VV inauguration
banner