Спорт

Расположени Лејкерси поништили солидну Богданову партију у Лос Анђелесу

Богдан Богдановћ убацио је 17 поена за Хоксе у Лос Анђелесу, али су Лејкерси били превише расположени и однели убедљив тријумф 136:105

Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић одиграо је још један меч у Лос Анђелесу, али овога пута су његови Хокси поражени од Лејкерса.

Некадашњи кошаркаш Партизана и Фенербахчеа, за готово 26 минута на терену, убацио је 17 поена и био други стрелац екипе, уз више него солидан шут за три поена - 3/5.

Атланта је и даље без оперисаног Треја Јанга, а у његовом одуству најефикаснији у гостујућој екипи био је Џејлен Џонсон са 25 поена.

На другој страни, Лејкерси су имали више расположених играча, а до тријумфа их је предводио трио Дианђело Расел (27 поена, 10 асистенција), Леброн Џејмс (25 поена, 10 асистенција) и Ентони Дејвис (22 поена, 15 скокова).

Атланта држи десету позицију на Истоку, последњу која води у плеј-ин, док су Лејкерси, захваљујући поразу Голден Стејта, сада девети на Западу.

Вориорси су на свом терену поражени од Њујорка 112:119, а Џејлен Брансон убацио је чак 34 поена у Сан Франциску.

Бостон је задржао примат у Источној конференцији, Селтикси су убедљиво у свом "Ти-Ди гардену" савладали Детроит 119:94, док је Мајами, без Николе Јовића, поражен у Филаделфији 98:91.

image
VV inauguration
banner