Спорт

Богдановић слабо шутирао, па усред меча морао у свлачионицу - Атланта победила Клиперсе

Кошаркаши Атланте остварили су важну победу у ноћи између недеље и понедељка, пошто со на гостовању у Лос Анђелесу савладали домаће Клиперсе 110:93
Autor: YouTube / Hooper Highlights

Хокси су уписали битан тријумф у борби за плеј-ин, али је доста пажње привукао превремени одлазак у свлачионицу Богдана Богдановића.

Репрезентативац Србије је после непуних 30 минута на паркету и 11 убачених поена уз пет асистенција и четири скока, на седам минута пре краја утакмице отишао у свлачионицу и није познато да ли се можда радило о некој повреди.

Он је пропустио због болести претходни меч против Јуте, а сада против Клиперса му шут није функционисао како се надао - убацио је три тројке из чак 11 покушаја.

Ипак, у мечу у ком је Атланта све време имала предност, најбољи су били Дежонте Мареј са 21 поеном и 10 асистенцијом, као и Деандре Хантер са 20 поена. Одличан је био и Џејлен Џонсон са 18 поена и 12 скокова.

У редовима Клиперса расположени су били Кавај Ленард са 28 и Пол Џорџ са 26 поена, али нису имали подршку осталих саиграча.

Атланта је сада 10. на Истоку са скором 30-37 и чак четири победе више од Бруклин Нетса, првог тима "испод црте" у борби за плеј-ин.

image
VV inauguration
banner