Спорт

Обрадовић пред Реал: Морамо да одиграмо перфектну утакмицу

Тренер кошаркаша Партизана, Жељко Обрадовић, каже да ће црно-бели морати да одиграју перфектну утакмицу ако желе да остваре позитиван резултат против мадридског Реала
Обрадовић пред Реал: Морамо да одиграмо перфектну утакмицу© Dusan Milenkovic/ATAImages

Кошаркаши Партизана дочекаће сутра у "Штарк арени" од 20.30 часова екипу Реала у 31. колу Евролиге.

"Шта причати о Реалу, прваци Европе, тим који доминира и ове године у Евролиги, имају феноменалан ростер, изванредно су вођени... Требало би да одиграмо перфектну утакмицу ако мислимо да имамо позитиван резултат. Потребан нам је због ситуације на табели и због тих жеља којих још имамо. Борићемо се до краја да их остваримо", рекао је Обрадовић на конференцији за медије у Београду.

Реал је први на табели Евролиге са 24 победе и шест пораза, док је Партизан на десетој позицији са скором 14/16.

"Да не понављам о квалитету тог тима на свим позицијама, имају и они неке проблеме. Неки њихови играчи нису у тиму, али са тим ростером, ко год да није ту, неко ће га заменити. Требало би да водимо рачуна о себи и да се припремимо, да пробамо да играмо слично ономе што смо јуче радили у великом делу утакмице", додао је тренер Партизана.

Црно-бели су у Београду победили Басконију 87:83 у 30. колу Евролиге, док је Реал у Берлину био бољи од Албе 86:79.

"Играли смо прилично добру одбрану. То је био неки кључ да играмо одбрану на истом нивоу и да не будемо брзоплети у нападу, него да схватимо шта су добра решења и шта су најбитније ствари ако хоћемо да имамо отворене шутеве против Реала", закључио је Обрадовић.

image