Спорт

Партизанови навијачи су бољи од Звездиних: Изјава која је дигла буру - "Нека им је са срећом..."

Црно-бели су остварили изузетно важан тријумф у борби за плеј-ин, а кошаркаш Басконије био је одушевљен атмосфером њихових навијача
Партизанови навијачи су бољи од Звездиних: Изјава која је дигла буру - "Нека им је са срећом..."Getty © Srdjan Stevanovic / Contributor

Кошаркаши Партизана савладали су Басконију 87:83 у мечу 30. кола Евролиге, а по завршетку сусрета, играч шпанског тима Чима Монеке дао је изјаву која је изазвала бројне реакције на друштвеним мрежама.

Упитан о атмосфери у Београдској арени, Монеке је црно-беле ставио испред црвено-белих.

"Други пут сам у овој дворани и навијачи Партизана су најбољи. Навијачи Звезде су добри, али се овде осећа нешто другачије. У сваком моменту утакмице било је гласно, волим овакве атмосфере, невероватно је", рекао је Монеке за "Спортклуб".

У борби за плеј-ин, Басконија је тренутно девета са скором 16-14, док је Партизан позицију испод са учинком 14-16. Десето место је и последње које води у доигравање.

"Не знам распоред других тимова, ни колико мечева код куће имају, овде није лако играти. Нека им је са срећом, видећемо како ће бити", казао је Монеке.

image
VV inauguration
banner