Спорт

Навијачи Звезде спремају спектакл за Зенит: Да покажемо кога сматрамо браћом!

Навијачи Црвене звезде позвали су присталице црвено-белих да у што већем броју дођу на пријатељску утакмицу против Зенита
Навијачи Звезде спремају спектакл за Зенит: Да покажемо кога сматрамо браћом!Getty © Srdjan Stevanovic

Шампион Србије и шампион Русије одиграће у суботу пријатељски меч на стадиону "Рајко Митић".

Звезда је обавестила јавност да ће капије стадиона бити отворене и да је бесплатан улаз.

Тренер Владан Милојевић је истакао да жели спектакл, па је позвао навијаче на стадион како би "угостили пријатеље из Русије како доликује".

Сада су реаговали и навијачи, који пуним трибинама желе да покажу кога сматрају браћом.

"Звезда дочекује Зенит у пријатељској утакмици и биће то добра прилика да Звезда на терену одмери снагу са јаким противником - шампионом Русије. Такође у овом тренутку, ова утакмица је више од игре и како бисмо показали наш став према свему што се догађа у свету, како бисмо показали кога сматрамо за своју браћу, неопходно је да свака столица на стадиону буде заузета. Много битна утакмица која ће се препричавати баш као и прошла. Делије се већ спремају за ову утакмицу и за оно што се спрема потребан нам је пун Север", наводи се у саопштењу.

Црвена звезда и Зенит већ годинама негују пријатељске односе на бројним пољима, од турнира намењених млађим селекцијама, преко размена тренера и играча из омладинског погона, па све до пријатељских дуела првих екипа.

image
VV inauguration
banner