Спорт

Звезда и Зенит играју на "Маракани" - пријатељство и спорт јачи од тероризма

Фудбалери Црвене звезде и Зенита играју од 19 часова пријатељски меч на нашем највећем стадиону. Одигравање утакмице било је под знаком питања због терористичког напада у Москви, али је одлучено да су пријатељство и спорт изнад тероризма
Звезда и Зенит играју на "Маракани" - пријатељство и спорт јачи од тероризма© FK Crvena zvezda

Пријатељски меч Црвене звезде и Зенита, који је на програму у 19 часова на "Маракани", играће се упркос терористичком нападу у Москви.

ФK Црвена звезда истакла је жељу да покаже руском народу колико је уз њих, због чега ће пре почетка утакмице бити организован минут ћутања.

Шампиони две државе неће играти у најјачим саставим, пошто обема екипама недостају репрезентативци, али то не значи да утакмица неће бити квалитетна и узбудљива.

Владан Милојевић неће моћи да рачуна на чак 13 првотимаца: Омрија Глазера, Срђана Мијаиловића, Насера Ђигу, Марка Стаменића, Ин Бом Хванга, Гелора Kангу, Османа Букарија, Жана Филипа Kрасоа, Огњена Мимовића, Јована Шљивића, Уроша Сремчевића, Вељка Милосављевића и Андрију Максимовића.

Гаранције за безбедност свих учесника фудбалског спектакла на стадиону "Рајко Митић" дао је и председник Србије Александар Вучић.

Црвена звезда обезбедила је бесплатан улаз на утакмицу.

image
VV inauguration
banner