Спорт

Алкараз незаустављив у Америци, Зверев разбио Руса на путу ка четвртфиналу

Карлос Алкараз наставља да показује да је незаустављив у Сједињеним Државама, пошто се без проблема пласирао у четвртфинале мастерса у Мајамију
Алкараз незаустављив у Америци, Зверев разбио Руса на путу ка четвртфиналуGetty © Frey/TPN / Contributor

Освајач недавног турнира у Индијан Велсу савладао је у уторак увече Италијана Лоренца Музетија 6:3, 6:3.

Овом победом, Шпанац је наставио да граби ка шанси да освоји амерички "саншајн дабл", односно прва два мастерса у сезони која се играју у САД. Њему ће у четвртфиналу ривал бити Григор Димитров.

Бугарин је елиминисао Хуберта Хуркача после преокрета 3:6, 6:3, 7:6 и тако успео да комплетира учешће у четвртфиналима на сваком мастерс турниру у календару.

За то време, Јаник Синер је био бољи од Кристофера О'Конела 6:4, 6:3 и у четвртфиналу ће играти против Томаша Махача. Никола Јари је направио изненађење елиминисавши Каспера Руда 7:6, 6:3, па ће у наредној рунди играти против Данила Медведева.

И док је један Рус раније стигао у четвртфинале, тамо није успео да се пласира Карен Хачанов. Он је прелако изгубио од Александера Зверева 6:1, 6:4. Немац ће после те победе у четвртфиналу играти против Фабијана Марошана, Мађара који је елиминисао деветог носиоца Алекса де Минора 6:4, 0:6, 6:1.

Бранилац трофеја у Мајамију је Медведев, који је прошле године у финалу био бољи од Јаника Синера.

image