Спорт

Обрадовић: Победили смо сами себе, глупо изгубљене лопте пресудиле

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић, рекао је после пораза од Олимпијакоса да је грчки тим искористио сваку грешку црно-белих
Обрадовић: Победили смо сами себе, глупо изгубљене лопте пресудиле© ATA Images

Грчки тим је након великог преоркета у последњој деоници, стигао до победе у Београду.

Након меча, видно незадовољни Жељко Обрадовић, прокоментарисао је детаље који су променили ток меча.

"Честитке Олимпијакосу на победи. Ми смо по ко зна који пут победили сами себе. Пресудиле су глупо изгубљене лопте. Олимпијакос нас је претрчао и искористио сваку нашу грешку. Имали смо велику предност и уместо да наставимо да кажњавамо њихову одбрану на начин на који смо стекли предност ми смо губили лопте и имали нерезонске шутеве", рекао је Обрадовић на конференцији за медије после утакмице.

Партизан је сјајно одиграо три четвртине, али је у последњој имао предугачки "празан ход".

"Није био енергетски пад, него глупе изгубљене лопте у последњој деоници. Када имаш 13 разлике, треба да играш паметно, да користиш грешке одбране, а ми смо били нестрпљиви, имали смо нерезонске шутеве", истакао је српски стручњак.

Обрадовић се на крају захвалио навијачима којих је било 20.186 у "Штарк арени".

"Морам по ко зна који пут да истакнем наше навијаче који су поново направили феноменалну атмосферу, али ми се њима на терену не одужујемо на прави начин", закључио је Обрадовић.

До краја регуларног дела сезоне Евролиге, преостало је још два кола.

Црно-бели ће учествовати у тесној борби за десето место на табели, а до краја су им преостали дуели са Албом у Берлину и Валенсијом у Београду.

image