Спорт

Милојевић: ИМТ нам правио проблеме, Звездина деца донела превагу

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, изјавио је након утакмице са ИМТ-ом, да је његова екипа добро отворила утакмицу али да су гости његовим играчима правили проблеме

Фудбалери Црвене звезде победили су на домаћем терену екипу ИМТ-а са 2:0 (1:0) у утакмици 28. кола Суперлиге Србије.

Шеф струке црвено-белих рекао је да је његовом тиму значило добро отварање меча.

"Добро смо отворили утакмицу, што је јако битно у оваквим мечевима. Међутим, сигурно да нам је ИМТ правио проблеме. Доста је ту транзиција било. То је оно што се мени не свиђа. Причали смо о томе на полувремену. Чим је почело друго, дали смо и други гол. Тражили смо и трећи, да затворимо утакмицу. Мислим да јесмо релативно лако долазили до офанзивне трећине, али јако добар блок нас је чекао, нисмо налазили решења због густине играча ИМТ-а", истакао је Милојевић и додао да је на крају ипак задовољан.

"Наравно, у фудбалу стално нешто имате да исправите, да радите и идемо даље. Немамо баш много времена, треба да се одморимо. Опет нас чека тешка утакмица, и пут за Сурдулицу. Тако да... Све у свему, могу да будем задовољан, честитам мојим играчима, играчима ИМТ-а, наравно и нашим верним навијачима, као и свим људима који су дошли. Знамо да је радни дан, али хвала им још једном, од срца", закључио је Милојевић.

"На терену сте могли да видите много младих играча, они су будућност Звезде. Наш задатак је да пронађемо време и простор за њих. Задовољан сам, јако је лепо када млад играч постигне гол", додао је Владан Милојевић.

До краја регуларног дела сезоне преостале су још две утакмице, у којима ће Црвена звезда играти против Радника у Сурдулици и Железничара у Београду.

image