Спорт

Новак разочаран после пораза у полуфиналу: Неке сезоне не почну добро, а ово је једна од њих

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић био је разочаран поразом од Каспера Руда у полуфиналу мастерса у Монте Карлу, али је изразио наду да ће на наредним турнирима играти боље
Новак разочаран после пораза у полуфиналу: Неке сезоне не почну добро, а ово је једна од њихGetty © Julian Finney

Ђоковић је први пут у каријери изгубио од Каспера Руда и није успео да се пласира у финале мастерса у Монте Карлу.

"Наравно да сам разочаран, било је веома близу. Имао сам своје шансе, али, тај последњи гем није био добар. Мислим да сам, сем тог последњег ударца, заслужио победу", рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после пораза у полуфиналу Монте Kарла.

Ђоковић је успео да спаси две меч лопте, али је на трећој, нетипично за њега, одсервирао дуплу грешку.

"Моја игра је имала осцилације. Позитивна ствар је да сам успео да се вратим након изгубљеног првог сета и да сам пронашао добру игру. Има и позитивних ствари које могу да извучем из овог турнира, али свакако сам разочаран због пораза", рекао је Ђоковић на конференцији за медије.

Навикао сам на веома високе стандарде у смислу очекивања и резултата и то што још увек немам титулу ове године, у поређењу са последњих рецимо 15 година, није сјајан сезона, нагласио је Ђоковић.

"Играо сам полуфинале у Аустралији, па сада овде. Играо сам само три турнира ове године. Нормално је и очекивати да имам неке сезоне које не почну добро, а ово је једна од њих. Надам се да могу да поправим резултате, али мислим да сам играо добро. Надам се да ћу на наредним турнирима моћи да играм боље", поручио је Ђоковић.

image
VV inauguration
banner