Спорт

Анчелоти миран пред реванш са Ситијем: Све смо испланирали...

Тренер фудбалера Реала Kарло Анчелоти изјавио је вечерас да навијачи његовог тима могу да буду срећни због добрих игара мадридског клуба у Лиги шампиона
Анчелоти миран пред реванш са Ситијем: Све смо испланирали...Getty © Jose Breton/Pics Action/NurPhoto

Фудбалери Реала гостоваће екипи Манчестер ситија (среда, 21.00) у реванш дуелу четвртфинала Лиге шампиона - у првој утакмици, одиграној прошле недеље у Мадриду, било је 3:3.

Анчелоти је изјавио да добро познаје менаџера Манчестер ситија Пепа Гвардиолу.

"Пеп може да буде миран. Мислим и да навијачи Реала могу да буду мирни и срећни што наш тим игра овако добро у Лиги шампиона. Све смо испланирали, добро ћемо да се бранимо, нападаћемо преко контри, мислим да ћемо добро да одиграмо. Фокусирамо се на бројне аспекте", рекао је Анчелоти на конференцији за медије у Манчестеру.

Фудбалер Реала Џуд Белингем је изјавио да ће мадридски клуб ићи на победу у Мадриду.

"Победа је приоритет, све остало је споредно. Надам се доброј игри свог тима. Више размишљам о тимској него о индивидуалној игри. Сити је екипа против које можеш да се припремаш данима, а онда се одједном измешају карте. Морамо добро да се бранимо, да будемо храбри и да се прилагодимо њиховој игри", рекао је Белингем.

Утакмица између Манчестер ситија и Реала биће одиграна од 21 сат на "Етихаду", док се у исто време у Минхену састају Бајерн и Арсенал (први меч 2:2).

image