Спорт

Обрадовић: Знамо како се игра у плеј-офу, да серију завршимо већ у недељу

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после победе над Игокеом (94:85), да се најискреније нада да његова екипа може да заврши четврфиналну серију у недељу у Лакташима
Обрадовић: Знамо како се игра у плеј-офу, да серију завршимо већ у недељу© ABA liga/Dragana Stjepanović

Партизан је у Београду савладао Игокеу и повео у четвртфиналу регионалног такмичења.

"Један нула у серији, то је најважније, то смо желели после ове утакмцие, да идемо у Лакташе с победом. Знамо како се игра у плеј-офу, да се све што се одигра брзо заборави, да се иде даље и да се захвалим људима који су дошли да нас бодре", рекао је Обрадовић на почетку конференције за медије после утакмице.

Уследило је новинарско питање да ли Партизан серију може да оконча већ у недељу новом победом.

"Ја се најискреније надам да можемо, ми смо одиграли тамо без неких играча одличну утакмицу, а очигледно је да кад је плеј-оф у питању, увек мораш да се припремиш, да промениш неке детаље. Нема сумње да ћемо и ми и они да се припремимо, идемо тамо с циљем да пробамо да добијемо и одемо у полуфинале", додао је Обрадовић.

На крају се српски стручњак дотакао и одличне партије Џејлина Смита.

"Не само у статистици за шут, него и друге ствари да је и одбрамбено и нападачки помаже тиму, ја сам већ рекао, да се одлично понашао кад није играо. То сам рекао пред свим играчима у свлачионици, захвалио му се јер је стрпљив, понашао се изванредно и то су неки критеријуми који су најважнији, како радиш на тренингу, како се понашаш на тренингу, тако и играш", закључио је Обрадовић.

Други меч четвртфиналне серије игра се у недељу од 18 часова, а домаћин је Игокеа.

Уколико буде 1:1 у серији, "мајсторица" ће се играти 28. априла у "Београдској арени".

image