Спорт

Клоп није љут, само је разочаран: Сада можемо да се фокусирамо на Премијер лигу

Елиминација из Лиге Европе могла би да помогне Ливерпулу да се фокусира на освајање титуле у Премијер лиги, рекао је тренер "црвених" Јирген Клоп
Клоп није љут, само је разочаран: Сада можемо да се фокусирамо на Премијер лигуGetty © sportinfoto/DeFodi Images

Ливерпул је у четвртак увече славио минималним резултатом у Бергаму, што није било довољно да се надокнади минус од три гола из првог меча, па су "црвени" завршили учешће у еврокуповима ове сезоне.

"Разочаран сам што нисмо прошли даље, али нисам фрустриран нити љут. Сада можемо да се фокусирамо на лигу и то ћемо и урадити", рекао је немачки тренер после меча у Бергаму.

Клоп, коме је ово последња сезона на клупи Ливерпула, рекао је да је Аталанта заслужено прошла даље и да се "црвени" окрећу наредном мечу.

"Имамо пар дана да се опоравимо, а онда играмо против Фулама, што неће бити нимало лака утакмица. Али, даћемо све од себе, то је сада једино такмичење које играмо", рекао је некадашњи тренер Мајнца и Борусије Дортмунд.

Екипа са "Енфилда" тренутно се налази на трећем месту на табели Премијер лигеса 71 бодом, колико има и другопласирани Арсенал, док је Сити први са два бода више.

image
VV inauguration
banner