Спорт

Дуљај искрен: Звезда је данас била боља од Партизана, наивно смо примали голове

Црно-бели су од највећег ривала забележио и други пораз у четири дана, па ће и ову сезону окончати без иједног трофеја
Дуљај искрен: Звезда је данас била боља од Партизана, наивно смо примали голове© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су на стадиону "Рајко Митић" савладали Партизан 2:0 и тако остали у трци за још једну "дуплу круну".

Тренер црно-белих Игор Дуљај признао је након сусрета да је бољи тим прошао даље.

"На крају се памти резултат, Звезда је била боља за два гола. Добро смо ушли у утакмицу, имали смо шансе, играли са брзим играчима на боковима, али су затим наивно примљени голови. После тога смо се отворили и утакмица није била избалансирана на прави начин јер су имали много простора. Морали смо да ризикујемо, да убацимо што више играча у напад и отварали смо им контре. Тешко је играти два пута у четири дана на њиховом стадиону, данас су били бољи, нама је потребно да опоравимо екипу јер нас у недељу очекује још тежа утакмица (против ТСЦ-а, прим. аут.)", рекао је Дуљај за ТВ Аренаспорт.

Тренер Партизана је објаснио да је на полувремену заменио и капитена Светозара Марковића због повреде, не због жутог картона који је добио пре утакмице, а затим је оценио и шта је добитак за његов тим из овог дуела.

"Црвена звезда у својим редовима, ако погледамо, има доста искуснијих играча. Шта смо ми добили? Добили смо Баждара, Северину, Гоха, Марковића, Ковачевића... Све су то млади играчи. Можда то звучи као алиби, али тим има потенцијал и изузетно је тешко играти два пута на њиховом стадиону у 96 сати", нагласио је Дуљај.

image
VV inauguration
banner