Спорт

Почиње плеј-оф АБА лиге, Партизан у одбрану титуле креће против Будућности

Кошаркаши Партизана од 18.30 дочекују екипу Будућности у првом мечу полуфинала плеј-офа регионалне АБА лиге

Партизан је у четвртфиналу плеј-офа регионалног такмичења елиминисао Игокеу, док је Будућност била боља од Задра.

"Играмо полуфиналну серију против Будућности са великим респектом према самој екипи. Имају велики квалитет. Оно што бих желео да нагласим је да иако су нам велики ривали, долазе нам и велики пријатељи", рекао је тренер Партизана Жељко Обрадовић уочи меча са екипом Будућности.

Искусни стручњак је имао поруку за навијаче црно-белих.

"Такође бих желео да замолим навијаче Партизана да их заиста на фер и спортски начин дочекају, да све протекне у доброј атмосфери. Мислим да је то оно што је потребно АБА лиги, а пре свега, свима нама који смо из Партизана. Желео бих да свима покажемо гостопримство које можемо да пружимо према сваком противнику и да се свако добро осећа када дође у нашу Арену, и на крају крајева да се искључиво прича само о кошарци", додао је тренер Партизана.

Утакмица између Партизана и Будућности биће одиграна од 18.30 часова у "Београдској арени".

Полуфинална серија се игра на две победе, а наредни меч је на програму седмог маја у Подгорици. Евентуална мајсторица биће одиграна 10. маја у Београду.

У другом полуфиналу плеј-офа АБА лиге састају се Црвена звезда и Мега. Први меч ова два клуба биће одигран трећег маја у Београдској арени.

image