Спорт

Глазер мотивисан пред ТСЦ: Хоћемо титулу што пре, да звездаши славе

Црвено-бели би победом над тимом из Бачке Тополе могли чак и да помогну највећем ривалу Партизану у борби за друго место и квалификације за Лигу шампиона
Глазер мотивисан пред ТСЦ: Хоћемо титулу што пре, да звездаши славе© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Црвене звезде желе да што пре и математички обезбеде нову титулу шампиона Србије, а управо то их и мотивише, истиче голман црвено-белих Омри Глазер.

"Мотивисани смо, желимо да тријумфујемо и приближимо се зацртаном циљу", рекао је израелски чувар мреже уочи меча са фудбалерима ТСЦ-а у 33. колу Суперлиге Србије.

Утакмица између Звезде и ТСЦ-а биће одиграна у четвртак од 19.00 часова на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

"Свака наредна утакмица је најбитнија, поготово због чињенице да смо веома близу да и математички обезбедимо титулу. Пред нама је тежак меч, ТСЦ је сјајна екипа, боре се за друго место, те неће бити ни мало лако против њих", рекао је Глазер, преноси званични сајт клуба.

Црвена звезда се налази на првом месту на табели плеј-офа СЛС са 81 бодом, док је ТСЦ трећи са 66.

"Свесни смо да је период празника, као и да је термин утакмице незгодан, али и поред тога бисмо волели да видимо добро попуњене трибине Маракане. Подршка ће бити од великог значаја. Може да се деси да већ у четвртак будемо прваци, а у том случају имамо велику жељу да до победе дођемо пред великим бројем звездаша. Желим и овим путем да их позовем на утакмицу, надам се да ће успети да уклопе све обавезе и да дођу на стадион. Ценимо њихову пожртвованост, били су феноменални у Новом Саду, а сада их чекамо код куће", закључио је Глазер.

image