Спорт

Обрадовић пред "мајсторицу" против Будућности: Долазе нам спортски пријатељи, концентрација на терен

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да ће његов тим бити концентрисан на дешавања на терену на мечу са екипом Будућности и позвао је навијаче да подрже црно-беле
Обрадовић пред "мајсторицу" против Будућности: Долазе нам спортски пријатељи, концентрација на терен© Dusan Milenkovic/ATAImages

Кошаркаши Партизана дочекаће у петак од 19 часова екипу Будућности у "мајсторици" полуфинала плеј-офа регионалне АБА лиге.

Црно-бели су 30. априла у првој утакмици полуфинала плеј-офа регионалног такмичења на свом терену победили 78:67, док је Будућност пре два дана у Подгорици славила резултатом 74:73.

Победник предстојећег дуела играће у финалу плеј-офа АБА лиге са Црвеном звездом.

"Имамо велику жељу да имамо наше навијаче који ће доћи да подрже екипу и да се све протекне у фер и спортској борби. Морамо још једном да дамо пример свима. Ми смо Партизан у сваком смислу, концентрисани смо сви на оно што се дешава на паркету. Понављам, долазе нам наши спортски пријатељи и желимо да све протекне у фер и спортском духу", истакао је Обрадовић.

Плејмејкер Партизана Џејлин Смит изјавио је да очекује захтеван меч против екипе Будућности.

"Морамо да будемо спремни да покушамо да контролишемо скок, јер они су стварно добри у офанзивном скоку”, нагласио је Смит.

image