Србија и Балкан

Мило Ђукановић прихватио позив Андрије Мандића за телевизијски дуел

Лидер Демократског фронта је са предизборног скупа у Пљевљима позвао шефа државе да на било којој телевизији разговарају о прошлости и будућности Црне Горе
Мило Ђукановић прихватио позив Андрије Мандића за телевизијски дуел© TANJUG/ SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU PREDSEDNIKA CRNE GORE

Председнички кандидат Демократске партије социјалиста и актуелни председник Црне Горе Мило Ђукановић прихватио је позив кандидата Демократског фронта за председника Андрије Мандића на телевизијски дуел.

"Желим да обавестим њега и црногорску јавност да прихватам позив да разговарамо о свим питањима која интересују наше грађане", рекао је Ђукановић на изборној конвенцији у Никшићу, преноси портал РТЦГ.

Како је саопштено из ДПС-а, Ђукановић је рекао да се Мандић "заогрнуо гандијевским плаштом и мисли да ће му то помоћи да колективном амнезијом народа у Црној Гори дође до председничке функције", а да у ствари највише рачуна да ће му гласове донети хиљаде оних које је "за врло кратко време натоварио на државни буџет".

Мандић је претходно, са предизборног скупа у Пљевљима, позвао Ђукановића да на било којој телевизији разговарају о прошлости и будућности Црне Горе.

Избори у Црној Гори су заказани за 19. март. ДИК је до сада утврдила кандидатуре Мила Ђукановића испред ДПС-а, лидера ДФ-а Андрије Мандића и првог човека Уједињене Црне Горе Горана Даниловића. Кандидатуре су потврђене и Алекси Бечићу којег су предложиле Демократе, заменику председника Покрета Европа сад (ПЕС) Јакову Милатовићу, Драгињи Вуксановић Станковић коју је предложио СДП, као и инфлуенсеру Јовану Радуловићу Јоџиру којег је предложила група грађана "Јоџир до победе".

image