Србија и Балкан

Саобраћајна несрећа на путу Приштина-Пећ: Повређено 30 особа, превозили матуранте

Аутобус који је учествовао у саобраћајној несрећи у близини Враголија превозио је ученике из Прешева са екскурзије из Албаније, саопштио је градоначелник Прешева који је рекао да су матуранти и сви остали добро
Саобраћајна несрећа на путу Приштина-Пећ: Повређено 30 особа, превозили матурантеwww.globallookpress.com © Maksim Konstantinov

У саобраћајној несрећи у којој су учествовали аутобус, аутомобил и камион, на путу Приштина-Пећ, код места Враголија, повређено је 30 особа, пише "Косово онлајн".

Аутобус је превозио ученике који су били на екскурзији у Албанији, преноси "Телеграфи".

Портпарол косовске полиције Бајрам Краснићи саопштио је да је у несрећи повређено 30 особа и да су медицинске екипе стигле на лице места.

"У 15.50 часова полиција је обавештена о саобраћајној незгоди која се догодила на путу Приштина-Пећ. У удесу су учествовали аутобус страних регистарских ознака, камион домаћих регистарских ознака и аутомобил. На лице места изашле су надлежне полицијске јединице. У несрећи је повређено 30 особа. Обавештене су и медицинске екипе", рекао је Краснићи.

Аутобус који је учествовао у саобраћајној несрећи у близини Враголија превозио је ученике из Прешева са екскурзије из Албаније, саопштио је градоначелник Прешева Шћиприм Арифи, који је рекао да су матуранти и сви остали добро и да је причињена само материјална штета, преноси "Клан Косова".

"Драги родитељи, поштовани грађани, управо нам је саопштено да се у повратку са матурске екскурзије догодила саобраћајна незгода, где је штета само материјална. Матуранти и сви остали су добро. Општина је заједно са агенцијом предузела хитне мере да обезбеди транспорт. Бићемо ту за њих за све што им треба", поручио је Арифи у поруци на Фејсбуку.

image