Србија и Балкан

Како мама каже: Маја Маск отказала борбу сина Илона са Марком Закербергом

Меч је заказан након што је Маск исмејао "Метин" покушај да направи платформу за микроблоговање која би била конкурент његовом "Твитеру"
Како мама каже: Маја Маск отказала борбу сина Илона са Марком ЗакербергомGetty © Vivien Killilea / Stringer

Мајка Илона Маска, Маја Маск објавила је да је отказала борбу свог сина Илона Маска са шефом корпорације "Мета" Марком Закербергом.

Два милијардера су одлучила да своје односе среде у борилачком рингу и чак су се наизглед одлучилии и за место - туча је требало да се одржи у Лас Вегасу, пишу "РИА новости".

"Без зезања. Борба је само на речима. У столицама. Четири стопе један од другог. Ко је смешнији побеђује", написала је Маје Маск јуче на Твитеру.

Међутим, она је данас написала да је одложила меч.

"Не подстичите борбу. Заправо ја сам је отказала. Нисам им још увек рекла, али наставићу да понављам да је борба отказана, за сваки случај", написала је она, на шта је њен син Илон одговорио смајлијем.

Подсетимо, власник "Твитера" Илон Маск изазвао је на борбу свог ривала, власника конкурентске компаније "Мета" (у оквиру које је сада и "Фејсбук") Марка Закерберга, који је на овај окршај - пристао.

Меч је заказан након што је Маск исмејао "Метин" покушај да направи платформу за микроблоговање која би била конкурент "Твитеру".

"Сигуран сам да Земља једва чека да буде искључиво под Заковим палцем и без других опција. Барем ће то бити 'разумно'. Ја сам за борбу, ако је и он за то", написао је Маск.

image