Србија и Балкан

Вучевић: Избори 17. децембра нису избори за мандате, већ за опстанак државе

Вучевић је посетио чланове СНС у Бешки и Селенчи и замолио их да ураде све да 17. децембра победи Србија, да победе сви њени грађани
Вучевић: Избори 17. децембра нису избори за мандате, већ за опстанак државе© Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић обишао је данас чланове те странке у Бешки и Селенчи и том приликом поручио да избори 17. децембра нису избори за мандате, већ за опстанак државе.

Вучевић им се захвалио на свему што су чинили за ту странку "свих ових месеци, дана, година".

"Много тога смо заједно прошли: имали смо највеће поплаве у новијој историји, имали смо миграциону кризу, имали смо тешке економске реформе, консолидације, ковид, имамо рат у Украјини. И за све то време, захваљујући вама, успели смо да сачувамо државу, да повећамо плате и пензије, изградимо нове болнице, нове километре путева, школе, вртиће", рекао је Вучевић.

Рекао је да је пред нама друго полувреме када све то не само да треба да се сачува него да се уради још више, саопштила је СНС.

"И зато вас молим да разумете зашто су избори у децембру важни. Избори 17. децембра нису обични избори. То није трка за број мандата или статистика, неки број процента. Ово је питање опстанка државе! Ако то не разумете онда стављамо на коцку све што смо урадили. И зато вас молим да урадите све да 17. децембра победи Србија, да победе сви њени грађани! Главу горе, чистог погледа, чиста срца, у народ и са народом, за победе! Да победимо убедљиво, да победимо као никада до сада, да победимо из једног јединог разлога: јер Србија не сме да стане", поручио је Вучевић.

image