Србија и Балкан

Вулин о "џавелин" систему који ће САД продати Приштини: Свако показао своје право лице

Продаја 'џавелина' лажној држави Косово треба да помогне Србима да коначно разумеју да се наша борба мирним путем за очување јединствене Србије сматра претњом, а не легитимним правом наше земље, навео је оснивач Покрета социјалиста
Вулин о "џавелин" систему који ће САД продати Приштини: Свако показао своје право лицеwww.globallookpress.com © © Lance Cpl. Jaylen Davis

Оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је, коментаришући одобрење САД да Приштини буде продат "џавелин" систем, да ако за безбедност на Косову и Метохији није довољно присуство више хиљада војника КФОР, гаранције за безбедност дате у Резолуцији 1244 и безусловна подршка НАТО пакта Албанцима, онда ни "џавелин" системи неће пуно помоћи.

"Али, зато продаја 'џавелина' лажној држави Косово треба да помогне Србима да коначно разумеју да се наша борба мирним путем за очување јединствене Србије сматра претњом, а не легитимним правом наше земље", навео је Вулин у саопштењу.

Истиче да су они који терористима продају оружје, а причају о миру исти као они који у дечју колевку пусте змију отровницу и причају о екологији.

"Свако је у овим данима показао своје право лице, и САД, и Шиптари, и Срби, и на власти и у опозицији који ћуте. Ако још имамо дилему шта нам ко стварно мисли и ко су нам пријатељи, онда треба да се забринемо за себе", поручио је оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин.

image