Србија и Балкан

Србија против насиља одбила позив на консултације пред седницу Скупштине Београда

Добрица Веселиновић и Владимир Обрадовић одбили су да присуствују састанку, уз поруку да немају шта да се договарају у вези са конституисањем парламента изабраног на основу избора које оспоравају
Србија против насиља одбила позив на консултације пред седницу Скупштине Београдаwww.globallookpress.com © Martin Moxter/imageBROKER.com

Кандидат за градоначелника коалиције "Србија против насиља" Владимир Обрадовић рекао је да су он и Добрица Веселиновић као представници листе позвани на консултације у вези са конститутивном седницом Скупштине Београда која је заказана за понедељак, и да су они тај позив одбили.

Њих је на консултације, мимо уобичајеног протокола, звала скупштинска службеница, уместо досадашњег председника градске Скупштине Николе Никодијевића, пише Н1.

Веселиновић и Обрадовић су одбили да присуствују данашњем састанку, уз поруку да немају шта да се договарају у вези са конституисањем парламента изабраног на основу избора које оспоравају.

О даљим потезима вечерас би требало да буде одржан састанак одборника листе "Србија против насиља", а наставља се и координација потеза са коалицијом НАДА, додао је Обрадовић.

image