Србија и Балкан

У Лепосавићу запаљен аутомобил начелнице општинске управе у српском систему

На ауту је причињена већа материјална штета, а оштећена су још два возила, комби и мањи путнички аутомобил
У Лепосавићу запаљен аутомобил начелнице општинске управе у српском систему© Antonio Ahel/ATAImages

Аутомобил марке "тојота аурис" регистрације са ознакама Рашке, који припада начелници општинске управе Привременог органа Општине Лепосавић Радмили В. запаљен је јутрос око четири сата у Лепосавићу.

Аутомобил је запаљен на паркингу недалеко од Средње школе у близини кућа и стамбене зграде у улици Милана Радуловића Крцуна. На ауту је причињена већа материјална штета, а оштећена су још два возила, комби и мањи путнички аутомобил.

Мештани који живе у близини кажу да су убрзо на лице места стигле ватрогасне екипе и полиција која је започела увиђај, док су форензичке екипе из Приштине на лице места стигле нешто око 9 сати.

На паркингу су поред била паркирана још два возила, комби и мањи аутомобил који су такође претрпели мању материјалну штету, а горела је и бандера са које се напајају електричном енергијом оближње куће и стамбени објекти.

Командир тзв. косовске полиције за регион Север Ветон Ељшани потврдио је за "Косово онлајн" да је рано јутрос у Лепосавићу запаљен аутомобил, али је додао да се још увек не зна мотив паљења аутомобила и да су форензичке екипе изашле нешто касније на терен како би по дану извршили увиђај.

image