Србија и Балкан

Бранко Павловић у "Локомотиви": Време убрзано ради за Србију

Гост у новој епизоди подкаста "Локомотива" био је посланик у Народној скупштини Републике Србије и адвокат Бранко Павловић
Бранко Павловић у "Локомотиви": Време убрзано ради за Србију© РТ Балкан

Аутори подкаста "Локомотива" Марко Николић и Тиосав Пурић угостили су у новој епизоди Бранка Павловића,  са којим су посебно разговарали о резолуцији која је потписана у Тирани на самиту Украјина–Југоисточна Европа и о политичким турбуленцијама у Србији,  укључујући раскол и покрету "Ми – глас из народа" и позицијама прозападне опозиције у постизборним дешавањима.

Павловић је нарочито истакао значај међународних позиција Републике Српске која у несносним околностима води суверену политику, чега је манифестација и посета председника Додика Русији.

Говорећи о Западној Европи и протестима пољопривредника, гост подкаста истиче опасност тзв. "зелене агенде" по европску пољопривреда, али и проблем мањка лидерских квалитета међу европским званичницима.

Између осталог, Павловић је и ексклузивно за подкаст "Локомотива" разјаснио шта значе идеолошке позиције "комунизма кинеског типа" које у јавности заузима, истичући значај кинеског искуства за земље попут Србије.

"Локомотива" подкаст се емитује сваке суботе у 20 часова на јутјуб каналу и сајту РТ Балкан.

image
VV inauguration
banner