Србија и Балкан

Брнабић: За гласање у Београду регистрована само једна особа из Мале Крсне

Ана Брнабић је изјавила да је као повереник за Градски одбор Српске напредне странке за сутра сазвала састанак тог одбора да би замолила људе да буду опрезни, јер се "не зна када ће они који лажирају ствари, окупити 10, 20 или 30 људи у неку групу и да се међусобно снимају, а да нас оптужују да некога селимо или расељавамо"
Брнабић: За гласање у Београду регистрована само једна особа из Мале Крснеwww.globallookpress.com © Predrag Milosavljevic

У последња 72 сата у Београду је за гласање регистрована само једна особа из Мале Крсне, изјавила је председница Владе Србије Ана Брнабић поводом медијских прилога о пребацивању пребивалишта бирача из Мале Крсне у београдску општину Вождовац.

"Од читаве помпе, фрке, панике, читав дан и јуче Мала Крсна ово, Мала Крсна оно - једна особа. Проверићемо ко је та једна особа и видети да ли има право. Али, само је једна", истакла је премијерка гостујући на ТВ Прва.

Осврнула се и на информације од 17. децембра према којима су пред Београдском ареном виђени људи који су организовано довожени и вођени на гласање и запитала шта је било са тим видеом.

"Шта је било са тим виралним видеом који је Здравко Понош и опозиција окупљена око Србије против насиља или насиљем против Србије, искористила да позове људе на улице због изборне крађе. Шта се онда десило? Испоставило се да су то били активисти Поношевог Покрета срца", рекла је Брнабић.

Навела је да је као повереник за Градски одбор Српске напредне странке за сутра сазвала састанак тог одбора да би, како је рекла, замолила људе да буду опрезни.

"Опрезност је неопходна у смислу да се не зна када ће они који лажирају ствари, окупити 10, 20 или 30 људи у неку групу и да се међусобно снимају, а да нас оптужују да некога селимо или расељавамо", рекла је Брнабић.

image