Свет

Руски пранкери против британског транс посланика: "Кијеву ћемо тешко донирати тражене секс-играчке"

На путу смо да имамо трансродног премијера", рекао је Џејми Волис руским шаљивџијама Вовану и Лексусу
Руски пранкери против британског транс посланика: "Кијеву ћемо тешко донирати тражене секс-играчке"© Принтскрин/Rumble/Vovan&Lexus

Нова мета руских пранкера Вована и Лексуса био је први и једини трансродни члан британског парламента Џејми Волис, који је открио да је Британија "спремна за транс премијера", као и да су геј украјински војници на фронту тражили да Британија донира секс-играчке.

Волис је, наиме, веровао да разговара са Геријем Каспаровим, бившим шаховским велемајстором и отвореним руским дисидентом.

Политичар из Велса је у разговору истакао да је Велика Британија већ имала неколико премијера жена и да сада има премијера индијског порекла.

"На путу смо да имамо трансродног премијера", рекао је Волис додајући да је то најважнија ствар за коју се залаже.

Снимак разговора који је трајао 16 минута руске шаљивџије су поставиле на свој налог на друштвеној мрежи "Рамбл", а на њему се може чути и како Волис заговара промоцију родне идеологије у школама и поздравља чињеницу да све више деце сумња у свој родни идентитет. 

Члан британског парламента је такође навео да је разговарао са геј војницима у украјинској војсци који су тражили донације секс играчака са Запада. 

"Мислим да ће бити тешко набавити секс играчке, али било шта што има везе са хигијеном или превенцијом сексуално преносивих болести ће дефинитивно бити обезбеђено, тако да кондоми, лубриканти, хигијенске ствари и слично апсолутно неће бити проблем", навео је Волис. 

Волис је даље истакао да председник Украјине Владимир Зеленски треба лично да поздрави испоруку таквих донација, наводећи да би то било "веома значајно".

Влада у Кијеву је играла на ЛГБТ карту како би добила већу подршку од САД и њихових савезника, који су већ посветили више од 100 милијарди долара војне и финансијске помоћи Украјини од фебруара 2022. 

У марту је мала парламентарна странка у коалицији са Зеленским предложила легализацију истополних грађанских заједница, наводећи потребе ЛГБТ војника који се боре против Русије. Иста странка је касније предложила укидање забране производње порнографије, рекавши да би то резултирало већим пореским приходима за Кијев. 

Раније овог месеца, украјинска војска је именовала трансродну америчку бившу новинарку и ратног дописника Сару Ештон-Сирило да води пропагандну операцију украјинске војске на енглеском језику. Ештон-Сирило је убрзо привукла пажњу медија дехуманизацијом Руса и бојкотом Си-Ен-Ена, све док нису у једној од својих прича о украјинским снагама реч "плаћеници" заменили синтагмом "западни страни борци".

image