Свет

Упозорење Ким Доткома: Буданов уместо Залужног, Викторија Нуланд диже нуклеарку у ваздух

Правој председници Украјине Викторији Нуланд потребан је изговор да НАТО трупе хитно уђу у Украјину, а "у њеном поремећеном уму", најбољи начин да се то деси је да науди Европљанима радиоактивним облаком из нуклеарне електране коју је Русија наводно уништила, пише финско-немачки технолошки бизнисмен
Упозорење Ким Доткома: Буданов уместо Залужног, Викторија Нуланд диже нуклеарку у ваздухwww.globallookpress.com © © Thomas Imo

Шушка се у Кијеву да ће Валериј Залужни бити отпуштен, а да ће миљеник ЦИА Кирило Буданов преузети његово место на челу Оружаних снага Украјине, написао је на на Иксу финско-немачки технолошки бизнисмен Ким Дотком.

Ако је то тачно, ово је разлог, написао је Дотком и навео образложење.

"Правој председници Украјине Викторији Нуланд треба неко довољно луд да разнесе нуклеарну електрану, а Буданов је њен човек. Њој је потребан изговор да НАТО трупе хитно уђу у Украјину. Русија побеђује у америчком прокси рату, а Нуландова остаје без могућности", написао је Ким Дотком.

Како је навео, "у њеном поремећеном уму", најбољи начин да се НАТО укључи је да науди Европљанима радиоактивним облаком из нуклеарне електране коју је Русија наводно уништила.

"Пропагандни медији би продавали причу и потискивали истину као што су то чинили током читавог рата. Ако Буданов испуни прљаву замисао Нуландове,  постаће следећи Зеленски. То је њено обећање и његова амбиција", пише даље Дотком.

Он је додао да су украјински војници истрошени, а помоћ са Запада је, привремено, престала.

"Тренутак за Путина да оконча овај рат под условима Русије је сада. Очекујте велики притисак", закључио је Ким Дотком.

image