Свет

Бајден опет побркао: Састао се с удовицом Наваљног па јој погрешио име (ВИДЕО)

Ни разговор, ни присни поздрав нису помогли да Бајден запамти име особе са којом се састао
Бајден опет побркао: Састао се с удовицом Наваљног па јој погрешио име (ВИДЕО)www.globallookpress.com © Adam Schultz/White House

Супруга Алексеја Наваљног већ данима обилази престонице на Западу и састаје се са званичницима, па се током те турнеје сусрела и са америчким председником Џозефом Бајденом у Сан Франциску.

Јулија се на састанку са америчким председником нашла са ћерком Дашом, након чега су објављене фотографије блиског сусрета, па чак и загрљаја који је Бајден упутио супрузи Наваљног.

Ипак, ни разговор ни присни поздрав нису помогли да Бајден запамти име особе са којом се састао.

Тек неколико минута након сусрета Бајден се обратио новинарима и показао да не зна име супруге Наваљног.

"Јутрос сам имао част да се сретнем са женом и ћерком Алексеја Наваљног. Он је био човек невероватне храбрости и невероватно је како се његова жена и ћерка на то угледају. санкције Путину, који је одговоран за његову смрт, објавићемо сутра", рекао је самоуверено амерички председник.

"Једна ствар која ми је била јасна јесте да ће Јоланда наставити борбу коју је он, Наваљни, водио. Тако да не одустајемо", рекао је Бајден и тако открио да није ни запамтио Јулијино име.

Анкета коју је објавио Ипсос овог месеца показала је да 86 одсто гласача сматра да је Бајден престар да би освојио нов председнички мандат.

image