Свет

Трампов најмлађи син изабран за делегата са Флориде: Барон улази у политику?

Из Трампове кампање су објавили да је Барон "веома заинтересован за политичке процесе у држави"
Трампов најмлађи син изабран за делегата са Флориде: Барон улази у политику?Getty © Chip Somodevilla

Барон Трамп, најмлађи син бившег америчког председника Доналда Трампа, још увек није завршио средњу школу, а већ би могао да се упусти у политичке воде.

Републиканска партија на Флориди је осамнаестогодишњег Барона изабрала као једног од делегата на Републиканској националној конвенцији, сазнаје "Политико".

Међу делегатима се налазе и остала Трампова деца: Ерик Трамп, који ће председавати делегацијом, Доналд Трамп Млађи, Тифани Булос, раније Трамп, и њен муж Мајкл Булос.

Из Трампове кампање су објавили да је Барон "веома заинтересован за политичке процесе у држави".

Доналд Трамп се недавно пожалио да неће моћи да види како Барон Трамп завршава средњу школу с обзиром на суђење на Менхетну које укључује исплате новца глумици за одрасле Сторми Данијелс, али је судија попустио и дозволио му да присуствује церемонији следеће недеље на Академији Оксбриџ у Вест Палм Бичу.

Барон Трамп није објавио шта су му планови након завршетка средње школе.

Делегати ће се појавити на Републичкој националној конвенцији у Милвокију у јулу.

Трампова ћерка Иванка је једина од петоро његове деце која се није активно укључила у кампању, након што је обављала функцију председничког саветника током Трамповог првог мандата, наводи "Политико".

Анкете показују да Доналд Трамп води против актуелног председника Џозефа Бајдена на Флориди за више од 10 поена. Доналд Трамп је у тој држави победио 2016. и 2020. године.

image