Магазин

Шта прво видите, жену или шуму: Оптичка илузија открива да ли сте "тврдоглави" или "одани"

Ова оптичка илузија може открити да ли сте "тврдоглава" особа или да ли сви желе да вам буду пријатељ, зато што сте "одани" и "може вам се веровати". Слика приказује шуму и жену, а ауторка открива да оно што прво видите може понудити увид у делове ваше личности.
Шта прво видите, жену или шуму: Оптичка илузија открива да ли сте "тврдоглави" или "одани"© Canva/Анђела Ћосо

Слику илузије је ове недеље поделила корисница ТикТока Миа Јилин, која се на овој платформи за дељење видео садржаја прославила захваљујући својим фенг шуи интерпретацијама различитих оптичких илузија.

Једна од њених најновијих слика може да вам каже да ли сте неко ко жели да се ствари увек решавају "на ваш начин" или су људи "захвални" што се налазе у вашем друштву.

Миа је открила шта значи ако сте прво видели шуму:

"Ако сте прво видели шуму, онда сте врло тврдоглава особа у очима других и волите да је све по вашем. Такође сте самоуверени и дисциплиновани. Иако можда делујете опуштено, заправо осећате велику анксиозност и несигурност око будућности," објашњава Миа.

Додала је да они који прво виде дрвеће само желе 'мир' и 'стабилност'.

"Склони сте да будете прилично тајновити у вези са својим личним борбама и не волите да будете рањиви пред другим људима."

Затим је детаљно описала шта значи ако сте прво уочили жену:

"Прилично сте задовољни како ствари сада стоје. То не значи да одбацујете промену, али се радије не бисте оптерећивали неоснованим фантазијама", рекла је Миа. "Повремено можете бити помало критични, али сте веома морално праведни и емоционално интелигентни."

"Имате оштро шесто чуло, због тога вас је изузетно тешко преварити. Иако ништа не кажете, веома сте осетљиви и на најмање трагове од других и увек знате шта се дешава иза ваших леђа. Људи често воле да вам кажу своје тајне јер сте одани и може вам се веровати. Сви су захвални на прилици да вам буду пријатељ," закључила је.

Ова врста асоцијација и њихових анализа изазива велико интересовање а уједно много коментара, па корисници често поделе и своје мишљење.

"Видела сам жену и увек све погодиш за мене," написала једна корисница ТикТока. 

"И даље чекам да нам кажеш како увек кажеш истину", "Понекада ме плаши колико добро погодиш", пишу други корисници у коментарима. 

image
VV inauguration
banner