Свет

Албанци славили Дан независности у Лондону, Енглези побеснели (ВИДЕО)

Гужве и снимци су изазвали бес код возача који су Албанце назвали "себичним", пишу британски медији

Стотине Албанаца прославиле су годишњицу независности Албаније на улицама Лондона, а на видео-снимцима може се видети колона скупих аутомобила којима су блокирали саобраћај у близини Вестминстера.

Британски медији известили су да су они бацали петарде и непрекидно трубили у знак прославе албанског државног празника, а да су гужве изазвале бес код возача у центру Лондона.

"Албанци у Лондону који славе свој Дан независности себично су блокирали Улицу Стренд и Трафалгар сквер, док су људи излазили из позоришта", написао је један корисник Твитера.

"Центар Лондона ће тешко бити демографски репрезентативан када је реч о богатству Албанаца у Британији", додао је твитераш.

Раније је објављено да је забележен "експоненцијални пораст" броја албанских миграната који прелазе Ламанш, а само ове године малим чамцима на Острво стигло је "један до два одсто" целокупне мушке популације Албаније.

Трошкови система азила у Британији премашили су две милијарде фунти због пораста броја миграната који прелазе Ламанш и заостатака у обради захтева, саопштено је на заседању Одбора за унутрашње послове у британском Парламенту.

Британски јавни сервис известио је да албанске нарко-банде нуде финансирање и безбедан улазак у Велику Британију мигрантима, уколико пристану да раде за њих.

image