Русија

Руска дума америчком сенатору: Заражени сте вирусом сатанизма

Посланик Дмитриј Белик реаговао је на изјаву Линдзи Грејема да је "смрт Руса" "најуспешније трошење америчког новца" у склопу помоћи Украјини
Руска дума америчком сенатору: Заражени сте вирусом сатанизмаwww.globallookpress.com © Petrov Sergey/news.ru via globallookpress.com

Посланик Државне думе из Севастопоља Дмитриј Белик рекао је да изјава америчког сенатора Линдзи Грејама да је "смрт Руса" "најуспешније трошење америчког новца" у склопу помоћи Украјини чист сатанизам, преносе "РИА Новости".

Претходно је амерички републикански сенатор Линдзи Грејем, током састанка са украјинским председником Владимиром Зеленским рекао да Руси "умиру" као резултат "најуспешнијег" трошења новца америчких власти у оквиру пружања помоћи Украјини.

"Амерички сенатор се потписао пред целим светом у сатанску политику своје земље. Његова изјава одражава суштину идеологије Беле куће. Одређени круг људи у Сједињеним Државама није заинтересован за просперитетни свет, они су заинтересовани за зарађивање новца", казао је Белик.

Он је нагласио да тамо где Русија прича о миру, западне земље сањају о крвопролићу, а тамо где су приморани да проливају крв, Запад рачуна колико је на томе зарадио.

Посланик је нагласио да су политичари попут америчког сенатора људи заражени "вирусом сатанизма".

"Дакле, све радимо како треба, бар чистимо околне територије од љубитеља ове подле идеологије", закључио је посланик.

image