Русија

Медведев након откривања плана напада на Крим: Немци су поново заклети руски непријатељи

Заменик председника Савета безбедности Русије је истакао да је лажна реторика Берлина да не учествује у сукобу
Медведев након откривања плана напада на Крим: Немци су поново заклети руски непријатељиwww.globallookpress.com © Bulkin Sergey/news.ru

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев, коментаришући дискусију официра Бундесвера о нападу на Русију, навео је да су се "Немци поново претворили у заклете руске непријатеље".

"Погледајте колико пажљиво и детаљно Швабе расправљају о нападима на нашу територију ракетама дугог домета, бирају циљеве за гађање и најефикасније начине да нанесу максималну штету нашој отаџбини и нашем народу", навео је Медведев на Телеграму.

С тим у вези, заменик председника Савета безбедности Русије је истакао да је лажна реторика Берлина да не учествује у сукобу, упитавши како да се дипломатски одговори на такве инциденте.

Осим тога, Медведев је цитирао песму "Убиј га!" Константина Симонова, написану током Великог отаџбинског рата, у којој се позива на борбу против немачких окупатора, оценивши да се о тој теми не може боље рећи од песника.

"И поново је постао актуелан позив из времена Великог отаџбинског рата: смрт немачко-фашистичким окупаторима", закључио је Медведев.

image