Спорт

Арнаутовић се опростио од Михе: Пустићу те да живиш у мом срцу, био си ми као брат и отац

Нападач Болоње Марко Арнаутовић нарочито тешко је доживео вест о смрти Михајловића
Арнаутовић се опростио од Михе: Пустићу те да живиш у мом срцу, био си ми као брат и отац© YouTube / screenshot / Bologna Fc 1909

Прерана смрт Синише Михајловића погодила је читав фудбалски свет. Од легендарног фудбалера опраштају се бројни бивши саиграчи, ривали и клубови за које је играо и против којих се борио.

Један познати новинар чак је предложио увођење награде са именом "Синиша Михајловић", док су и италијански медији на насловним странама одали почаст славном фудбалеру. А од чувеног Михе опростио се и Марко Арнаутовић.

Репрезентативац Аустрије српског порекла имао је прилике да сарађује са Михајловићем у Болоњи.

Српски стручњак га је у тај тим довео 2021. године и успео да ревитализује Арнаутовићеву каријеру након две године проведене у Кини. Под вођством Михајловића, Арнаутовић је у клубу са "Ренато Даларе" био најбољи стрелац са 15 постигнутих голова.

"Хвала ти што си увек веровао у мене, посебно када други нису. Дочекао си ме као члана породице, био си ми пријатељ, брат и као отац. Пустићу те да живиш у мом срцу и да се борим и играм за тебе. Почивај у миру, Мистер", написао је Арнаутовић на свом Инстаграм профилу.

Арнаутовић је и раније у више наврата истицао колику важност је Михајловић имао у његовој каријери.

image