Спорт

Лоша вест за Звезду - Лорензо Браун спреман за окршај са бившим тимом

Некадашњи играч црвено-белих биће у тиму Одеда Каташа у четвртак увече
Лоша вест за Звезду - Лорензо Браун спреман за окршај са бившим тимомGetty © Bane T. Stojanovic/ATAImages

Кошаркаш Макабија Лорензо Браун биће у саставу изреаелског тима који у четвртак увече на домаћем терену игра против Црвене звезде.

Екипа Душка Ивановића гостује у Тел Авиву у оквиру 24. кола Евролиге, а како ствари стоје, његови пулени добили су потенцијално лоше вести, пошто се једна од главних звезди противничког тима опоравила на време.

Американац који наступа за репрезентацију Шпаније повредио се 19. јануара на утакмици са Албом и због опоравка је био ван терена три недеље. Тренер кошаркаша Макабија Одед Каташ изјавио је да је Браун спреман да заигра против црвено-белих.

"Надам се да ћемо имати Брауна на располагању и да ће играти. Видећемо шта можемо да добијемо од њега, али сигурно није на 100 одсто својих могућности. Јако смо срећни што се враћамо пред наше навијаче. Биће то тежак меч против тешког противника који игра са доста физичког интензитета. Црвена звезда је била у невероватном низу резултата, а сада је у губитничкој серији. Али и ти порази су били тесни. Не очекујемо лаку утакмицу", изјавио је Каташ.

image