Спорт

Недовић после славља Звезде у Израелу: Не знамо нормално да победимо

Црвено-бели су савладали Макаби усред Тел Авива, а могли су то да учине и далеко убедљивије
Недовић после славља Звезде у Израелу: Не знамо нормално да победимо© Euroleague

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да је задовољан победом против Макабија у 24. колу Евролиге, али је додао да није срећан због игре свог тима у последњих пет минута меча у Тел Авиву.

Црвена звезда је у четвртак славила у гостима против Макабија 89:86. Црвено-бели су у трећој четвртини имали вођство неколико пута и по 16 поена, али је Макаби успео да се врати у меч. Међутим, српски и регионални шампион успео је да оствари победу у драматичној завршници.

"Играли смо добро 35 минута, одбрана је била добра све време, а напад је стао у завршници. Али на крају смо имали ипак добар напад у завршници и стигли до победе", рекао је Ивановић по завршетку меча у Тел Авиву.

Један од јунака победе црвено-белих, Немања Недовић, истакао је да његова екипа мора да на тежи начин стигне до тријумфа.

"Не знамо како да нормално победимо, увек имамо драму на крају. Морамо да радимо на томе. Ово је велика победа, сигурно, помоћи ће нам да се вратимо победама и да се укључимо у трку за пласман у Топ 8", рекао је Недовић након меча.

Црвена звезда има скор од 11 победа и 13 пораза, а у наредном колу Евролиге на свом терену ће дочекати Албу.

Standings provided by Sofascore

image