Спорт

Петрић: Задовољан сам резултатом, али очекује нас тежак реванш

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић после победе минималним резултатом над молдавским Шерифом у шеснаестини финала Лиге конференција рекао је да морају да буду задовољни резултатом, али да посао још није готов јер их очекује тежак реванш у Београду
Петрић: Задовољан сам резултатом, али очекује нас тежак реванш© ФК Партизан/Мирослав Тодоровић

"Честитам играчима. Мислим да смо у првом полувремену могли да будемо бољи, мирнији, сигурно бисмо постигли бар још неки гол. На крају смо имали боље шансе са играчем мање. Никад не издвајам фудбалере, али у овој ситуацији морам. У протеклом периоду било је доста негативних коментара на рачун Љубомира Фејсе, а вечерас је он одиграо утакмицу на прави начин. Надам се да ће тако наставити у наредном периоду. Похвалио бих и све остале играче. Ово је само прво полувреме, а играчи Шерифа су показали да могу да буду опасни. Биће тешко у Београду, али надамо се пролазу. Момцима сада желим да добро одморе јер нас већ у недељу очекује тешка утакмица", рекао је Петрић.

Реванш меч је заказан за следећи четвртак, а у међувремену црно-беле у недељу очекује гостовање Спартаку у Суботици у оквиру Суперлиге Србије.

image