Спорт

Заказана седница Скупштине ФК Партизан за март

Црно-бели "своде рачуне" у току сезоне која им није много тога донела
Заказана седница Скупштине ФК Партизан за март© Tanjug/Amir Hamzagic/ATAImages

Управни одбор Фудбалског клуба Партизан у уторак је одржао ванредну седницу на којој је донета одлука о изради детаљног извештаја о раду и пословању клуба и на којој је за тренера првог тима именован Игор Дуљај.

Седница Управног одбора ФК Партизан је након утакмице Партизана и Шерифа првобитно заказана за 27. фебруар, али је због померања утакмице 23. кола Суперлиге Србије и она померена за 28. фебруар.

Црно-бели ће у марту одржати седницу скупштине клуба.

"Управни одбор указао је поверење Игору Дуљају да у наредном периоду изврши стабилизацију игре и резултата, у складу са циљевима и амбицијама клуба. На дневном реду седнице расправљало се и о одговорности за резултате у текућој сезони. На предлог председника Милорада Вучелића, у наредним данима израдиће се детаљан извештај о раду и пословању клуба, који ће потом бити поднет члановима Скупштине клуба, на ванредној седници Скупштине која је заказана за март. На седници Скупштине, као највишег органа ФК Партизан, расправљаће се о извештају и одговорности председника Управног одбора у вези са актуелном ситуацијом", стоји у саопштењу клуба из Хумске улице.

image