Спорт

Дуљај задовољан само другим полувременом: Слика Партизана добила и тон

Тренер Партизана Игор Дуљај није био потпуно незадовољан након пораза у 169. "вечитом дербију", али је навео да је његов тим далеко од ривала
Дуљај задовољан само другим полувременом: Слика Партизана добила и тон© Milos Tesic/ATAImages

Дуљај је пре неколико дана постао први тренер Партизана после одласка Гордана Петрића и прва утакмица му је била против љутог противника.

Црно-бели су поражени од Звезде минималним резултатом (1:0) у 24. колу Суперлиге Србије.

"Честитке Звезди на победи, видели смо два различита полувремена. У првом смо били успавани, без игре и паса, а у другом смо натерали Звезду да игра са пет позади и да чува гол", рекао је Дуљај.

"Ово је слика како би на неки начин требало да игра Партизан. Слика се појавила, има и тон. Најгоре је када се неко плаши да игра фудбал, да бежи од одговорности и да тера лопту од себе. Играчи би требало више да уживају."

И када губите и добијате морате да видите шта је добро, додао је он.

"Како год да се зове противник, никога не треба потцењивати", поручио је Дуљај.

Кристијан Белић је доживео тежак ударац у судару са Александром Пешићем и завршио је у болници.

"Нажалост, не могу још да дам одговор, то тренутно знају само лекари. Тренутно је у болници, вероватно ће морати на додатна ушивања."

У везној линији нашао се Колорадо, који до сада није био стандардан.

"Играо је јер сам мислио да је ушао у мали ритам. Хтео сам да игра поред Белића. Није то било ствар неког великог изненађења."

За крај, поручио је његов тим нема шансе у борби за титулу.

"Црвена звезда је лидер на табели, који има огромну предност. Нама је циљ сада да будемо други и играмо квалификације за Лигу шампиона", закључио је Дуљај.

image
VV inauguration
banner