Спорт

Драговић: Једва чекамо прославу рођендана уз пуну "Маракану"

Налазимо се у сјајној форми, везали пет победа у првенству, уз то донели смо тријумф у вечитом дербију, одиграном дан пред рођендан нашег клуба, рекао је фудбалер Црвене звезде Александар Драговић

Звезда ће у недељу од 16 сати против Новог Пазара, уз бесплатан улаз, прославити 78. рођендан.

"На дербију је било више од 35.000 људи и када је стадион пун, једноставно уживамо у атмосфери, која нам увек даје ветар у леђа. Сада и званично прослављамо рођендан на 'Маракани', а улаз је бесплатан. Једва чекамо недељу и сигурни смо у пуне трибине, јер сви знају да су Делије најбољи навијачи на свету и праве спектакл на сваком мечу, посебно у оваквим приликама. Увек је лакше играти уз непрестану песму и сјајну атмосферу, коју има мало ко у Европи и свету, зато нема сумње да ће утакмица против Новог Пазара бити посебна за све нас", изјавио је Драговић за клупски сајт.

Драговић је поручио да је против Пазараца циљ јасан - победа и наставак серије.

"Знамо колико је утакмица против Новог Пазара била емотивно захтевна за нас у првом делу Суперлиге. Имаћемо велики мотив против екипе која се бори за излазак у Европу, али наравно, даћемо све од себе да пружимо одличну фудбалску представу за нашег 12. играча и обрадујемо га са нова три бода. Желимо сви заједно као права црвено-бела породица да прославимо 78. рођендан, који знамо да веома значи свима који носе Звездине боје у срцу. Видимо се на 'Маракани'", закључио је Драговић.

image