Спорт

Мијатовић: Нетачно је да се враћам у Партизан, не знам ко пласира неистине

Славни голгетер осетио је потребу да се огласи и демантује натписе у појединим медијима
Мијатовић: Нетачно је да се враћам у Партизан, не знам ко пласира неистине© Antonio Ahel/ATAImages

Легендарни југословенски фудбалер Предраг Мијатовић истакао је да нема намеру да дође на функцију председника ФК Партизан, изјавио је за "Танјуг" некадашњи нападач црно-белих и Реал Мадрида.

"После најновијих дешавања, лоших резултата и спекулација о наводној смени руководства у Партизану, на разним порталима се појавила вест, која ме је јако изненадила, да сам прихватио могућност повратка у Партизан на функцију председника клуба", изјавио је чувени фудбалер.

"Апсолутно је нетачно да сам са било ким разговарао на ту тему, није ми јасно ко пласира такве неистине. Колико ја знам ФК Партизан има свог председника и своје руководство", рекао је Мијатовић.

Он је истакао да такве планове није ни имао.

"Ја сам у неколико наврата изјавио да су моји породични и пословни планови везани за Шпанију, без обзира на велику љубав и жељу да мој Партизан увек буде на нивоу своје репутације, како на институционалном тако и на спортском плану. Овом приликом желим да ставим тачку на ову тему и пожелим мом Партизану пуно среће и успеха у наредном периоду", поручио је Мијатовић.

image